Apa Nova 2018

Publicat: iunie 13, 2018 la 11:49

Adresa: Cheiul Dâmboviţei / Zona Orhideea – Grozǎveşti
Persoana responsabilă de practică din instituţie/organizaţie: Liviu Chelcea; Ioana Iancu
E-mailul persoane responsabile de practică: Liviu Chelcea: liviu.chelcea@sas.unibuc.ro; Ioana Iancu: iioanaiancu@yahoo.com |
Perioada în care se va organiza practica în organizaţia gazdă: 29 iunie – 10 iulie 2018
Numărul de studenţi pe care instituţia/organizaţia dvs. îi va primi în practică: 6-10 studenţi
Din ce ani doriţi să fie studenţii? Anul 1 şi anul 2 Specializarea SOCIOLOGIE

Pe perioada practicii, studenţii vor fi implicaţi predominant în:
|X| Conceperea instrumentelor de cercetare;
|X| Pretestare instrumente de cercetare;
|X| Introducere de date pe calculator;
|X| Aplicare de chestionare prin CATI;

IN CE CONSTA PRACTICA? Scopul acestei activitati de practica este realizarea unui sondaj de opinie despre alimentarea cu apă a orașului București. Practica va consta din familiarizarea cu domeniul consumului de utilitǎţi, în particular de apă. In particular, studentii vor participa la efectuarea unui sondaj telefonic realizat anual de Apa Nova Bucureşti pentru a mǎsura satisfacţia utilizatorilor apǎ în Bucureşti (http://www.apanovabucuresti.ro/).

UNDE VA AVEA LOC? Practica se va desfǎşura la call-center-ul firmei din zona Orhideea Grozǎveşti. Stundenţii vor fi familiarizaţi cu organizarea unui call-center şi cu aplicarea de chestionare CATI.

ACTIVITATEA VA FI REMUNERATA? Da. Studenţii vor fi şi remuneraţi pentru activitatea lor de colectare de date cu 5 Ron/chestionarul aplicat (net) şi vor aplica circa 80 – 100 de chestionare.

CUM MA INSCRIU? Trimiteti un email cu subiectul ‘Practica Apanova 2018’ Ioanei Iancu: iioanaiancu@yahoo.com. Mentionati ce an sinteti, ce serie, ce grupa, daca ati mai participat la această activitate de practică anul trecut. Optional: mentionati, eventual, de ce v-ar interesa aceasta practică.

TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: 17 iunie 2018. Studentii vor fi ȋnștiinṭaṭi pe 18 iunie daca sunt acceptaṭi.

IMPORTANT: Studentii care nu sint din București si au nevoie de cazare pe perioada practii in camine, trebuie sa mentioneze acest lucru in email. In masura ȋn care UB poate acomoda aceasta cerere, vom incerca să facilităm acest proces.