Informaţii generale

Publicat: ianuarie 9, 2011 la 1:46

Dacă reprezentaţi o organizaţie interesată de un parteneriat de practică, vă rugăm să completaţi formularul pentru organizaţiile partenere şi să-l trimiteţi la adresa practica@sas.unibuc.ro.

Practica de specialitate este disciplină obligatorie pentru studenţii la Sociologie din anii 1 şi 2. Ea poate fi efectuată în timpul anului de studiu sau ca stagiu compact în vară, in perioada oficiala de practica (20 iunie – 4 iulie) sau, in anumite cazuri si pe timpul verii. Există trei variante în care se poate face practică:

– sub îndrumarea directă a unui cadru didactic din facultate, care doreste sa implice studentii in activitati proprii de cercetare, studii, contracte de cercetare etc. In acest caz, studenţii primesc nota direct de la profesorul coordonator al stagiului respectiv.

– într-o organizaţie parteneră a facultăţii. Anunturile acestor organizatii partenere vor fi afisate pe acest site. La sfârşitul stagiului, studenţii completează un raport de practică, pe care îl transmit profesorului responsabil de stagiul respectiv.  În baza raportului de practică şi a evaluării de la organizaţia parteneră, profesorul responsabil îi va nota.

– individual, cu acordul profesorului coordonator de licenţă, pentru studenţii din anul II care vor deja să facă cercetarea pentru licenţă.