Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera

Publicat: octombrie 21, 2018 la 15:53

Mă numesc Alina Grigorescu și reprezint Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera. Prin proiectul nostru “Tabere 365 de zile” organizăm tabere educaționale și excursii tematice pentru copii și tineri. (între 7-16 ani).

Căutăm studenți interesați de stagii de practică (cu perspectiva angajării permanente chiar din timpul studiilor) în domeniile turismului, geografiei, istoriei, antropologiei, limbilor străine (engleză, germană, franceză, rusă).

Oferim atestate de voluntariat și adeverințe de practică.

Tematicile educaționale din portofoliul AdLittera includ cluburi de conversație în limbi străine, cultură generală (dezvoltare personală, matematică distractivă) și ateliere de creație (arte plastice, storytelling și scriere creativă, arte scenice – teatru, dans, chitară pentru începători).

Studenților voluntari selectați le oferim ateliere introductive de cunoașterea muntelui, trasee montane, situații de urgență pe munte și prim ajutor. În cazul unei colaborări avantajoase de ambele părți, oferim șansa unei discuții pentru o viitoare angajare în cadrul Asociației AdLittera.

Scopul taberelor noastre este de a oferi copiilor un alt mod de învățare, prin joacă și stârnirea curiozității lor. Vrem să îi îndrumăm să își sporească inteligența, imaginația și spiritul creativ prin metode non-formale: jocuri, activități în aer liber, drumeții, autoevaluare și responsabilitate.

Date de contact: 0747.062.567 (Alina) sau alina.grigorescu@foculdetabara.ro